Hakkımızda

37 Yıllık geçmişi ile İstanbul’un önde gelen mobilya mağazaları arasında yer alan Ünal Mobilya 1984 yılında Tuzla İçmeler mahallesi Ankara caddesinde kuruldu.

O günlerde Özüm Mobilya olan firma ürün ve müşteri ilişkilerine verdiği önemle çok kısa bir sürede büyüyerek 1988 yılında “Ünal Ticaret” adı altında mağaza sayısını beşe çıkardı. 1994 senesinde şirketleşen Ünal Mobilya aynı yıl Esenyalı’da altı katlı binasını hizmete açtı. Kuruluşundan 2000 li yıllara kadar başka firmaların bayiliğinide üstlenen Ünal Mobilya bu tarihten kendi markasını yaratmayı hedefleyerek, çalışmalarını bu alanda yoğunlaştırdı.

Bugün Ünal Mobilya denildiğinde herkesin ilk düşüncesi ciddi ve güven veren yaklaşımı ile burasının özel bir müessese olduğudur, firmayı benzerlerinden ayıran temel özelliği kalıcılığa verdiği önemde yatıyor. Şirket sahibi Ünal Bolat, “Bütün Ticari Faaliyetler Para Kazanmak İçin Yapılır Ama Gerçek Başarı İnsan Kazanmaktır.” Diyerek asıl olan değerin müşteri memnuniyeti olduğunun altını çiziyor. Bolat’ın en büyük mutluluğu mağazasından alışveriş yapan müşterilerle kurduğu sağlam dostluklardır.

Her zevke ve bütçeye hitap eden Ünal Mobilya geniş bir ürün yelpazesine sahip, kaliteli mobilyaları çok makul fiyatlara satışa sunuluyor. Bütün ürünleri 2 yıl garantili olan firma aynı zamanda özel siparişleri ve dekorasyon hizmetide gerçekleştiriyor. “Şık Mekanları En Uygun Almanın Tek Adresi”, “Ünal Mobilya’dan Ürün Almak Ayrıcalıktır.”